Supper

1      Aspargessuppe, kødboller og flutes                                                                                36,-

2      Fransk løgsuppe, ostebrød                                                                                               36,-

3      Klar suppe m. kød- og melboller, ris eller flutes                                                          36,-

4      Minestronesuppe, flutes                                                                                                    36,-

 

Varme forretter

5      Tarteletter, vælg mellem høns i asparges                                                                      38,-

         rejer i asparges, eller skinke                                                                                  42,-/ 38,-

6       Dampet rødfisk Florentine anrettet på ristet spinat, glaseret med

fiske/hollandaise sauce. Fadet er pyntet med kartoffelduchesse.

Serveres med flutes.                                                                                                         48,-

7       Ristet laks. Serveres med grill tomat, ristet spinat.

Hjemmelavede kartoffelstrå og flutes.                                                                         58,-

 

Kolde forretter

8       Maskeret blomkål med rejer, cocktaildressing og flutes                                          46,-

9       Dampet torsk med rejer, æg, grønne asparges,

dilddressing og butterdejssnitter.                                                                                 48,-

10     Ferskrøget laks med røræg, asparges og salat på ristet toast.                                 52,-

11      Gravad laks på surbrød med asparges og sennepsdressing                                     52,-

12     Rejecocktail med asparges, cocktaildressing og flutes                                              48,-

13     Skinke, ålerøget med melon og flutes                                                                           48,-

14     Stjerneskud, ristet toast med dampet og stegt fiskefilet,

rejer, asparges, salat og cocktaildressing                                                                    48,-

15     Tunmousse med rejer, æg, dilddressing og flutes                                                      44,-

16     Ørredfilet røget, med varm røræg, spinat og flutes                                                    56,-

17     Ørredfilet røget, med varm røræg, asparges og flutes                                                52,-

18     Rødtunge laksefarseret, anrettet med tigerrejer, krebs, salat,

Thousand Island-dressing og flutes                                                                              76,-

 

 

Hovedretter

 

Oksekød

20     Oksekød med ærter, karotter, bønner, kartofler og sur/sødsauce

eller peberrodssauce                                                                                                         85,-

21     Oksesteg med ærter, blomkål, karotter, kartofler og flødesauce                             95,-

22     Tyndsteg med bagte løg, rostikartofler, blandet salat og sauce bearnaise          115,-

23     Helstegt oksemørbrad med portvinsglaserede rødløg,

babymajs, rösti kartofler og peber/dijonsauce                                                           180,-

24     Herregårdsbøf med råstegte kartofler, sauce bearnaise,

blandet salat og dressing                                                                                                 85,-

25     Dansk bøf med bløde løg, kartofler, sauce og rødbeder                                           75,-

 

Kalvekød

26     Kalvesteg stegt som vildt med glaserede løg, brune og hvide kartofler,

kalveflødesauce, pære med gele, Waldorff salat og tyttebær                                   95,-

27     Kalvefilet med blomkål, bønner med løg/bacon,

kartoffelroulade og sauce choron                                                                                 165,-

28     Kalvespidsbryst, sprængt, med flødestuvet spids/hvidkål,

kartofler og rødbeder                                                                                                       115,-

 

Lammekød

29     Helstegt lammekølle med hvidløg/persille,

blomkålsgratin,

ratatouille, smørstegte kartofler og rosmarinsauce                                                   105,-

 

Svinekød

32     Glaseret skinke med

flødekartofler, blandet salat og dressing                                                                      87,-

33     Flæskesteg med rødkål, brune og hvide kartofler,

skysauce og pære med gelé                                                                                             92,-

34     Flæskesteg med sønderjysk hvidkål, rødkål,

brune og hvide kartofler og skysauce                                                                           96,-

35     Svinekam, rødvinsmarineret med glaserede løg, smørstegte

kartofler, rødvinssauce, blandet salat og dressing                                                     96,-

36     Svinekam, stegt som vildt med glaserede løg, brune og hvide

kartofler, flødesauce, pære med gelé, Waldorffsalat og tyttebær                            95,-

37     Svinekam, sprængt med ærter, blomkål, karotter,

hvide kartofler og aspargessauce eller peberrodssauce                                            95,-

38     Nakkesteg fyldt med bacon, champignon og løg med franske ærter,

smørstegte kartofler, paprikasauce, blandet salat og dressing                               95,-

39     Nakkesteg som vildsvin i rødvin og enebær med glaserede løg,

smørstegte kartofler, flødevildtsauce, blandet salat og dressing                            95,-

40     Skinkeschnitzel med ærter, karotter, brasede kartofler og smørsauce                 95,-

41     Krebinetter med ærter, karotter, blomkål, persillekartofler og skysauce             75,-

 

Fjerkræ

42     Andesteg med rødkål, brune og hvide kartofler,

skysauce, æble og svedsker (3 personer en and)                                                      135,-

43     Sprængt and med blomkål, karotter, ærter,

persillekartofler og peberrodssauce og frossen peberrod                                       150,-

44     Kalkun farseret, med glaserede løg, blomkål, smørstegte

kartofler, kalkunsauce, Waldorff salat og tyttebær                                                    98,-

45     Kalkunbryst sprængt, med blomkål, ærter, tomat,

persillekartofler og flødepeberrodssauce                                                                    108,-

46     Kylling i mango, med ristet kokos, rosiner, ananas,

basmati-ris og mango chutney                                                                                       78,-

 

Desserter

47     Ostelagkage med bær                                                                                                       35,-

48     Kirsebærtrifli, kirsebær, tykmælksfromage anrettet på makronbund                  42,-

49     Rubinsteinkage, romfromage på makronbund, pyntet med

vandbakkelser, flødeskum, ribsgelé og knust nougat                                               45,-

50     Varieret fromage, bestem selv                                                                                       38,-

51     Pæretærte, pære i luksus mazarin og creme fraiche                                                  42,-

52     Ris a la mande med mandler og kirsebærsauce                                                         39,-

53     Jordbærfromage på marengsbund                                                                                42,-

54     Lys og mørk chokolademousse, pyntet med frisk frugt

og florentiner, serveres med jordbærcoulis                                                                52,-

55     Hjemmelavet islagkage, chokolade og likør parfait,

pyntet med marcipan, flødeskum og chokolade                                                        42,-

 

 Gourmet Menu

Forretter

Hovedretter

Foiegras terrine på blommekompot og solbær creme fraiche

Løjrom* med rødløg, creme fraiche og toast melba

Laksetatar med limefløde og æggeblommer

Lun gedeost på balsamico/honning marrineret salat

Til forretter serveres hjemmebagt brød

*Løjrom erstattes i sæson af stenbidderrogn, serveres med toast melba

Lammetournedos med spinat, rodfrugt sauté, pastachips og rosmarinsauce

Perlehøneroulade med skovsvampe, pigeonøble, persillefrit og Calvadossauce

Oksemørbrad og duebryst med portvinssauce, marvstykker og aubergine

Havtaske med muslingeragout, pesto og courgetter

Til hovedretterne er der et kartoffelvalg:
Nye hvide kartofler
Pommes Chateau
Pommes Anna
Kartoffelgratin

Ostetallerken

Desserter

Udvalg af Danske og Franske oste, serveres bl.a. med olivensnegle og hjemmebagte kommenkiks.

Creme Bruleé med bær kompot og sorbet

Tiramisu is, 
Kaffeis på Savoiardikiks med Italiensk likør

Bagt citrontærte med rørt creme fraiche

Chokolade på nøddemarengs

Menupriserne er:

2 retter: Pr. couv. kr. 310,-
3 retter: Pr. couv. kr. 355,-
4 retter: Pr. couv. kr. 395,-



Natmad

56     Aspargessuppe med kødboller og flutes                                                                      35,-

57     Fransk løgsuppe med ostebrød                                                                                      35,-

58     Karrysuppe med rejer, ris og flutes                                                                              35,-

59     Klar suppe med kød- og melboller, ris eller flutes                                                     35,-

60     Minestronesuppe med flutes                                                                                         35,-

61     Ungarsk gullaschsuppe med flutes                                                                                40,-

62     Frikadeller med stuvet hvidkål, rødbeder og rugbrød                                              55,-

63     Skipperlabskovs med skinke, purløg, rødbeder og rugbrød                                    68,-

64     Ta' selv buffet med leverpostej, spegepølse,

sprængt oksebryst, ost, groft brød og smør                                                                 68,-

 

Ta' selv borde

69     Glaseret skinke

Frikadeller

Kartoffelsalat eller flødekartofler

Blandede grønsagstærter

Grøn salat og dressing

Fyldte æg med rejer

Vandbakkelser med laksesalat

Kyllingelever "foie gras" med rødkålssalat og portvinssky

Fiskeroulade med rejer og dilddressing

Frugtsalat

Ostelagkage med bær

Osteanretning med frugt

Brød og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

70     Helstegt tyndsteg

Ribbenssteg med rødkål

Kartoffelsalat eller flødekartofler

Blandede grønsagstærter

Grøn salat og dressing

Vandbakkelser med laksesalat

Kalkunsalat med Dana Blue-dressing

Fiskedild-terrine med pynt

Mazarintærte med bær og creme fraiche

Osteanretning med frugt

Brød og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

71     Hel dampet lakseørred, kold med mayonnaise og grønsager

Kyllingelår med agurkesalat

Kartoffelsalat eller flødekartofler

Ålerøget skinke med melon

Pizzatærte med oksekød

Grøn salat og dressing

Lun champignon-terrine med hasselnødder og løgkompot

Kylling/mango-salat

Honning valnøddetærte med creme fraiche

Brie med frugt

Flutes og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

72     Glaseret skinke

Kyllingelår med agurkesalat

Marineret kartoffelsalat

Fyldt sejfilet

Leverpostej med bacon og champignon

Kold flæskesteg med Waldorffsalat

Kalkunroulade med appelsinsalat

Roastbeef med remoulade og pynt

Frugtsalat

Osteanretning med frugt

Brød og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

73     Helstegt lammekølle med hvidløg eller persille

Andesteg med figen/rosinpuré

Flødekartofler

Rejer med mayonnaise

Broccolisalat

Laks ferskrøget med flødepurløgsost

Porretærte med oliven og feta

Chokolade-mousse lagkage

Frugtsalat

Osteanretning med frugt

Flutes og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            210,-

 

 

74     Skær selv bord:

Glaseret eller letsprængt skinke

Okse tyndsteg eller lammekølle

Farseret kalkun

Flødekartofler

Blandet salat og dressing

Pastasalat

Råkostsalat

Flutes og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            150,-

 

Anretninger

75     Laks, ferskrøget, med flødepurløgsost

Sildesalat

Ålerøget skinke med melon

Spinat lasagne med tomat og ost

Kinesisk kyllingeret med nudler

Honning valnøddetærte med creme fraiche                                                              135,-

76     Vandbakkelse med laksesalat

1/4 røget ørred med flødestuvet spinat

Honning/soya-marineret kylling med krydderris

Lun champignon-terrine med hasselnødder og løgkompot

Porretærte med oliven og feta

Indbagt brie med råsyltede solbær                                                                              135,-

 

Pølsebord

77     Pølsebord:

5 slags pølser og pålæg, pyntet med rå løg og sky

Forskellige salater mm

Lun leverpostej med bacon og champignon

Groft brød og smør                                                                                                           85,-

 

Reception

78     Mini-sandwich, min. 4 slags

Glaserede osteboller

Crudité med dip                                                                                                                50,-

79     Mini-sandwich, min. 4 slags

Vandbakkelser med laksesalat

Quiche med porre, feta og oliven

Indbagt rødfisk og rejer

Pølser i svøb

Crudité med dip

Kransekage                                                                                                                         90,-

 

Osteanretning

80     Osteanretning (stor) 220 g ost

Forskellige danske/udenlandske oste, frisk frugt, oliven,

hvidløg, selleri, hertil groft franskbrød, kiks og smør                                               90,-

81     Osteanretning (lille) 110 g ost

Forskellige danske/udenlandske oste, frisk frugt, oliven,

hvidløg, selleri, hertil groft franskbrød, kiks og smør                                               65,-

 

Smørrebrød

82     Smørrebrød, 2 skiver pålæg, m. pynt                                                                            15,-

83     Smørrebrød, 3 skiver pålæg, m. pynt                                                                            24,-

84     Smørrebrød, 5 skiver pålæg, m. pynt                                                                            30,-

85     Rejer på franskbrød                                                                                                          35,-

86     Laks, ferskrøget, på franskbrød                                                                                     52,-

87     Stjerneskud                                                                                                                        62,-

88     Franskbrød med ost                                                                                                         25,-

89     Sandwich, stor med pynt                                                                                                 10,-

90     Sandwich, lille med pynt                                                                                                   5,-

91     Landgangsbrød, 3 slags pålæg og ost                                                                            60,-

92     Pålægs-kage-"mand" 12 couverter                                                                              550,-

 

Sammenkogte retter

65     Gule ærter med fersk og røget flæsk, medister, sennep, rødbeder og kartofler   70,-

66     Kylling, sweet & sour med stegt ris og grønsager                                                       70,-

67     Chili con carne med creme fraiche og grøn salat                                                        70,-

68     Bøf Stroganoff med kartoffelmos og grøn salat                                                          80,-

 

Diverse

Isterninger (ca. 7 kilo)                                                                                                     50,-

Kaffe og the på kande, sukker og fløde                                                                         15,-

Kransekagestænger                                                                                                           14,-

Småkager, hjemmelavede - 3 stk.                                                                                    9,-

Lagkage                                                                                                                               16,-

1/1 bolle med smør                                                                                                             9,-

Kringle                                                                                                                                10,-

 

Kaffebord

1/2 bolle, kringle, lagkage, småkager, kaffe/the, sukker og fløde                           55,-

Leje af dug, pr. meter                                                                                                        14,-

Leje af servietter                                                                                                                  5,-

 

Okse – Bov – Dråber

Rejecocktail, dressing, hjemmelavet flutes.

Okse – Bov – Dråber

Kraftigt velsmagende Amerikansk eller australsk fra skulder stykket.

Tilberedes rosa eller gennemstegt.

Tilbehør vælg mellem:

Blandet salat, bagte kartofler, hvidløg/ persille smør.

eller

Friske grøntsager, kartofler og skysauce.

Hjemmelavet islagkage og friske jordbær.

pris pr. couvert                                                                                                                160,-

 

Efterårsmenu

Ristet laks. Serveres med grill tomat, ristet spinat

hjemmelavede kartoffelstrå,

varm flutes

Braseret kalvesteg, rodfrugter, ristede kartofler,

Kalvesky sauce

Pandekager med appelsin creme, appelsin sauce,

Ristede hasselnødder og karamel

Minimum 10 couverter, pr. couvert                                                                            160,-

 

Forårsmenu

Torskeanretning, purløgsdressing, skaldyr

Asparges, smør og hjemmelavet flutes

Farseret hanekylling, broccoli, glaseret gulerødder,

Stegte kartofler, cognac flødesauce

Mandelrand, frisk frugtsalat, softice

Minimum 10 couverter, pr. couvert                                                                            160,-


B.B.Q spare-ribs

Kødfulde spare-rib

Flødekartofler eller kartoffelsalat

Coleslaw

Pastasalat

Blandet salat

Varmt flutes pr. couvert                                                                                                 128,-

 

Grill fest

Grillstegt letsaltet skinke – leveres med grill, hvis ønskes.

Flødekartofler

Pastasalat

Coleslaw

Blandet salat

Varmt flutes og smør

Minumum 25 couverter, pr. couvert                                                                           135,-

 

Brunch

Røræg, bacon, cocktailpølser, "baked beans", rosti kartofler, stegte tomater

Amerikanske pandekager, ahornsirup

Marineret sild, karrysalat, kippers

Frisk frugtsalat

Rullepølse, varm leverpostej

Brie, skæreost, marmelade

Rundstykker, franskbrød, rugbrød og smør pr. couvert                                         130,-

 

Børnemenu

Let marineret kalkunspyd, skinkespyd "sweet & sour"

Pølse i svøb

Coleslaw

Flødekartofler                                                                                                                    65,-

 

Middelhavsmenu

Serrano skinke, mozzarella-cherry tomat, baba ghannouj,

fyldte vinblade.

Marineret lammespyd med peberfrugt og løg,

ratatouille kartoffel gnocchi, hvidløgssmør.

Løgbrød

Limemousse med brombær coulis

min. 10 couverter, pr. couvert                                                                                      160,-

 

Generelt

 

Festarrangement:

Vi kan arrangere hele Deres fest med borde, stole, porcelæn, duge og servietter.

 

Personale:

Vi har rutineret personale, som kan stå for borddækning, servering, anretning,

opvask m.m.

 

Varm mad:

Varm mad leveres i el-opvarmede skabe, klar til anretning.

Vigtigt: Husk at forvarme fade, skåle og saucekander. Hvis De bruger koldt service,

tager det varmen fra maden.

 

Afbestilling:

Afbestilling af couverter senest 3 dage før festen.

 

Rabat:

3 retters menu: 50 couverter 5%, 60 couverter 6% Osv. max. 10%

 

Udbringning:

Inden for 10 km.: Gratis udbringning.

Over 10 km.: 3,50 kr. pr. km. min. 40 kr.

Ved ordre over 5000 kr.: gratis udbringning

Max. 50 km.

 

Returnering:

Emballage returneres rengjort.

"Glemt emballage" kan bringes tilbage ved lejlighed - vi bliver altid glade for at få det tilbage!

 

Betaling:

Netto kontant ved modtagelse eller ved returnering af emballage.

 

Ret til prisændringer forbeholdes