Forretter Hovedretter
Foiegras terrine på blommekompot og solbær creme fraiche

Løjrom* med rødløg, creme fraiche og toast melba

Laksetatar med limefløde og æggeblommer

Lun gedeost på balsamico/honning marrineret salat

Til forretter serveres hjemmebagt brød

*Løjrom erstattes i sæson af stenbidderrogn, serveres med toast melba
Lammetournedos med spinat, rodfrugt sauté, pastachips og rosmarinsauce

Perlehøneroulade med skovsvampe, pigeonøble, persillefrit og Calvadossauce

Oksemørbrad og duebryst med portvinssauce, marvstykker og aubergine

Havtaske med muslingeragout, pesto og courgetter

Til hovedretterne er der et kartoffelvalg:
Nye hvide kartofler
Pommes Chateau
Pommes Anna
Kartoffelgratin
Ostetallerken Desserter
Udvalg af Danske og Franske oste, serveres bl.a. med olivensnegle og hjemmebagte kommenkiks.

Creme Bruleé med bær kompot og sorbet

Tiramisu is, 
Kaffeis på Savoiardikiks med Italiensk likør

Bagt citrontærte med rørt creme fraiche

Chokolade på nøddemarengs

 Menupriserne er:

2 retter: Pr. couv. kr. 310,-
3 retter: Pr. couv. kr. 355,-
 4 retter: Pr. couv. kr. 395,-