Desserter

47     Ostelagkage med bær                                                                                                       35,-

48     Kirsebærtrifli, kirsebær, tykmælksfromage anrettet på makronbund                  42,-

49     Rubinsteinkage, romfromage på makronbund, pyntet med

          vandbakkelser, flødeskum, ribsgelé og knust nougat                                               45,-

50     Varieret fromage, bestem selv                                                                                        38,-

51     Pæretærte, pære i luksus mazarin og creme fraiche                                                  42,-

52     Ris a la mande med mandler og kirsebærsauce                                                         39,-

53     Jordbærfromage på marengsbund                                                                                42,-

54     Lys og mørk chokolademousse, pyntet med frisk frugt

          og florentiner, serveres med jordbærcoulis                                                                52,-

55     Hjemmelavet islagkage, chokolade og likør parfait,

          pyntet med marcipan, flødeskum og chokolade                                                        42,-