Supper

1     Aspargessuppe, kødboller og flutes                                                                                 36,-

2     Fransk løgsuppe, ostebrød                                                                                                36,-

3     Klar suppe m. kød- og melboller, ris eller flutes                                                           36,-

4     Minestronesuppe, flutes                                                                                                    36,-

 

Varme forretter

5     Tarteletter, vælg mellem høns i asparges  
                                                                    38,-

       rejer i asparges, eller skinke                                                                                   42,-/ 38,-

6     Dampet rødfisk Florentine anrettet på ristet spinat, glaseret med

        fiske/hollandaise sauce. Fadet er pyntet med kartoffelduchesse.

        Serveres med flutes.                                                                                                           48,-

7     Ristet laks. Serveres med grill tomat, ristet spinat.

       Hjemmelavede kartoffelstrå og flutes.                                                                            58,-

Kolde forretter

8     Maskeret blomkål med rejer, cocktaildressing og flutes                                            46,-

9     Dampet torsk med rejer, æg, grønne asparges,

        dilddressing og butterdejssnitter.                                                                                   48,-

10   Ferskrøget laks med røræg, asparges og salat på ristet toast.                                   52,-

11    Gravad laks på surbrød med asparges og sennepsdressing                                       52,-

12    Rejecocktail med asparges, cocktaildressing og flutes                                               48,-

13    Skinke, ålerøget med melon og flutes                                                                            48,-

14    Stjerneskud, ristet toast med dampet og stegt fiskefilet,

        rejer, asparges, salat og cocktaildressing                                                                      48,-

15    Tunmousse med rejer, æg, dilddressing og flutes                                                       44,-

16    Ørredfilet røget, med varm røræg, spinat og flutes                                                     56,-

17    Ørredfilet røget, med varm røræg, asparges og flutes                                                52,-

18    Rødtunge laksefarseret, anrettet med tigerrejer, krebs, salat,

        Thousand Island-dressing og flutes                                                                               76,-