Ta' selv borde

69     Glaseret skinke

Frikadeller

Kartoffelsalat eller flødekartofler

Blandede grønsagstærter

Grøn salat og dressing

Fyldte æg med rejer

Vandbakkelser med laksesalat

Kyllingelever "foie gras" med rødkålssalat og portvinssky

Fiskeroulade med rejer og dilddressing

Frugtsalat

Ostelagkage med bær

Osteanretning med frugt

Brød og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

70     Helstegt tyndsteg

Ribbenssteg med rødkål

Kartoffelsalat eller flødekartofler

Blandede grønsagstærter

Grøn salat og dressing

Vandbakkelser med laksesalat

Kalkunsalat med Dana Blue-dressing

Fiskedild-terrine med pynt

Mazarintærte med bær og creme fraiche

Osteanretning med frugt

Brød og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

71     Hel dampet lakseørred, kold med mayonnaise og grønsager

Kyllingelår med agurkesalat

Kartoffelsalat eller flødekartofler

Ålerøget skinke med melon

Pizzatærte med oksekød

Grøn salat og dressing

Lun champignon-terrine med hasselnødder og løgkompot

Kylling/mango-salat

Honning valnøddetærte med creme fraiche

Brie med frugt

Flutes og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

72     Glaseret skinke

Kyllingelår med agurkesalat

Marineret kartoffelsalat

Fyldt sejfilet

Leverpostej med bacon og champignon

Kold flæskesteg med Waldorffsalat

Kalkunroulade med appelsinsalat

Roastbeef med remoulade og pynt

Frugtsalat

Osteanretning med frugt

Brød og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            160,-

 

73     Helstegt lammekølle med hvidløg eller persille

Andesteg med figen/rosinpuré

Flødekartofler

Rejer med mayonnaise

Broccolisalat

Laks ferskrøget med flødepurløgsost

Porretærte med oliven og feta

Chokolade-mousse lagkage

Frugtsalat

Osteanretning med frugt

Flutes og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            210,-

 

74     Skær selv bord:

Glaseret eller letsprængt skinke

Okse tyndsteg eller lammekølle

Farseret kalkun

Flødekartofler

Blandet salat og dressing

Pastasalat

Råkostsalat

Flutes og smør

Pr. couvert (min. 30 pers.)                                                                                            150,-